Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2020 10:48 - 5 вида коктейлни рокли
Автор: hazels Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1324 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Коктейлът е полуформално събитие, което изисква да носите подходящо. Ако планирате да присъствате на коктейл, ето някои от най-често срещаните видове коктейлни рокли, от които можете да избирате:
Малка черна рокля
Тя е проектирана през 1926 г. от френски дизайнер. Добрата страна с роклята е, че тя изглежда добре на почти всяко момиче, независимо от формата на тялото на момичето. Роклята също е много лесна за достъп.
image
А-линия
А-линията се характеризира с по-тънък връх и изгорено дъно. Повечето от тоалетите имат подгъв, който отива под коляното. Роклите са идеални за тези, които се интересуват от скриване на дебелите си недостатъци или на краката си или отзад. Добрата страна с облеклото е, че изглежда добре във всяка дама, която го носи.
Рокли без презрамки
Обикновено са изработени от висококачествени материали като шифон и коприна. Те също идват в големи дизайни, които правят смели изявление, когато влизате в стаята. Те често имат монтирани бодета и монтирани кръстове, които са подчертани с лента или елегантен колан.
Деколтето варира в зависимост от дизайна на тоалета; въпреки това, най-често деколтето са прави и скъпа.
Shift
Това е класически силует, който изглежда страхотно на дамите с прави фигури. Характеризира се с високо деколте и права пола, която започва от дартс, които са пришити в бюста, в резултат на неструктурирана талия.
Тоалетите обикновено са без ръкави или идват с ръкави-гапа. Тя има редица бижута като диаманти и перли.
Рокля с форма на смяна
Подобно на роклята на смени; Въпреки това, тя има структурирана талия, която удря в естествената талия. Най-често срещаната екипировка е роклята без ръкави или шликоз. Облеклото идва с подгъва, която удря по коляното или над коляното. За да увеличите външния вид на облеклото, трябва да носите аксесоари като вълнена креп, копринена смес или букле вълна.
Сключването
Това са някои от основните видове коктейлни рокли. За идеален външен вид трябва да сте сигурни, че роклята е над коляното.
Трябва също така да се уверите, че носите правилните обувки. Според експерти, най-добрите обувки да носят са високи токчета. Тези обувки не само ще увеличат височината ви, но и ще ви даде страхотен външен вид.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hazels
Категория: Лични дневници
Прочетен: 6067
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930