Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2020 17:30 - Намиране на перфектните рокли за домашно
Автор: hazels Категория: Лични дневници   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
1



 Когато си мислиш за завръщане, мислиш за отборния дух, за големия мач, за училищния дух и повече от всичко, за танците. За момичетата роклята им е една от най-важните части на завръщане. Завръщане у дома е идеалният повод да се обличаш официално и да създадеш спомени, които ще цениш до края на живота си. Тъй като завръщане е толкова важно събитие в живота си, секси рокля трябва да бъде избран внимателно.

Ако не сте участвали в танци преди да сте се насладили. Вземете подсещане от вашите приятели и съученици. Разберете от тях какви стилове на рокли ще бъдат облечени. Това не е за насърчаване на натиска да се направи това, което правят, това е, за да ви позволи да блести по свой собствен начин. След като знаете какво да очаквате от другите, облечени в, можете да изберете нещо, което ще работи добре за вас, както и да работи в рамките на очакванията, които ви се дават на бала.
image
Трябва да се помни, за да се даде някои опции, когато търсите перфектната рокля за дома. Не се заклещи на една рокля и игнорира всички други стилове на разположение. Това не само ви ограничава, но и ви предпазва от пазаруване фазата на се пригответе за танците. Търси те перфектно рокля е като да чакаш за перфектната дата. Това ще се случи, но вероятно не за първи път, когато гледате.
Не се ограничавайте до един магазин, когато търсите за вашата домашна рокля. Ако това е възможно отидете в друг град, погледнете онлайн, и посетете няколко магазина. Това е време да се забавляват, да се сближават с приятелите си и /или майка си, и за вас да намерите перфектната рокля, която ви помага да се открояват сред красивите млади дами на вашия домакински танц.
Имайте предвид времето, когато избирате официалната си рокля. Защото завръщане у дома се случва през есента, времето може да стане малко по-хладно през нощта, отколкото сте свикнали. Може да не искаш да си ходиш с рокля без презрамки или нещо прекалено смайващо за този танц. Капачка таен ръкав или нещо леко извън рамото може да бъде по-подходящо за времето. Ако предпочитате без презрамки поглед, може да искате да погледнете в получаване на шал, за да ви предпази от треперене.
Каквото и да избереш, забавлявай се. Homecoming е много време да експериментирате с официална рокля, докато се подготвяте за други балове по-късно през годината.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hazels
Категория: Лични дневници
Прочетен: 6052
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930