Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2020 16:53 - Рокли големи размери и шаферка
Автор: hazels Категория: Лични дневници   
Прочетен: 262 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 04.01.2020 16:55


Всяка булка иска деня си да бъде перфектен, и за шаферките й да изглежда страхотно. Но какво, ако вашите приятели варират от размер 2 до размер 20? Вие ще трябва да намерите големи размери рокли и прави рокли, които изглеждат добре на всички ваши приятели. Това може да бъде предизвикателство, но с малко творчество и разузнаване наоколо, можете да намерите шаферски стил, който ще изглежда страхотно на всички ваши шаферките.


  image  
Една империя стил рокля изглежда добре на голям размер фигури и прави размер. Повдигнатото талия дава илюзията за по-малка талия и полата пада плоско върху бедрата и бедрата. Друг хубав избор е стилът на прилягане и усет. Големи рокли размер в този стил са популярни с ретро тематични сватби. Рокля за прилягане и изригване има монтирана елече и пълна пола. Този стил на обличане е много популярен през 1950-те. Широкият контрастен колан добавя към илюзията за по-малка талия. Fit и изригване рокли ласкаят както пълен размер и права размер фигури.
Дължината на вашите шаферски рокли ще се определя от стила на вашата сватба. Много традиционна сватба обикновено включва дълги шаферките рокли. Валс дължина и средата на теле дължина рокли също са популярни избор за традиционна сватба. Ако вашата сватба е по-причинна или има определена тема, можете да изберете всяка дължина, която искате. Имайте предвид, че не всички шаферки голям размер може да се чувстват комфортно носенето много къси стилове. Големи рокли размер и права размер рокли идват в голямо разнообразие от дължини, така че Говорете с вашите шаферките за коя дължина те ще се чувстват най-удобно носенето. Въпреки, че това е вашият ден, искате вашето булчински парти да се чувстват комфортно и да се забавляват, също.
Други детайли стил, за да се обмисли са дължината на деколтето и ръкава. Ако вашата сватба ще бъде в по-топлите месеци, къс ръкав или ръкави рокли ще пазят всички готини и изглежда добре. През пролетта или есента може да искате да се откажете за доста дантела килимче времето става хладно, или тя се затопля, както денят продължава. По този начин вашите шаферките ще имат възможност да се сложи или премахване на килима след церемонията на рецепцията. За шаферките, които носят големи рокли размер красива дантела шеймокът ще помогне за покриване на техните ръце и рамене, ако те не са удобни, показващи, че много кожа. А любима деколте е ласкателно за всяка фигура и много популярен за булчински парти рокли.
Ако си булчински парти включва голям размер приятели, можете все още да се обединят всички изглеждат с различни стилове на рокли в подобен цвят. Този план позволява на шаферките да изберат своите рокли и да получите тези, които ще се чувстват комфортно с. Опитайте се да запазите цветовата палитра и стилове подобни, така че да имате изтеглен заедно поглед. Големи рокли размер са изминали дълъг път през последните няколко години, и с някои творчество и изследвания можете да намерите булчински парти рокли, които не само изглеждат добре на вашата шаферка, но се чувстват добре, също.  



Гласувай:
1



1. tretotrol - e to moje i bez "svatba""
04.01.2020 16:56
se kopeleta se rajdat kolkoto i da gledash
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hazels
Категория: Лични дневници
Прочетен: 6046
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930