Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2020 05:22 - Как да се превърне всяка рокля в лятна рокля
Автор: hazels Категория: Лични дневници   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Много от дизайна на рокли могат лесно да се трансформират в лятна рокля с малко щипка тук, малко гърне там. Един бърз начин да се облича охладител е да се намали ръкавите. Използвайте лента, за да свържете дъното около отворите на люка. Или изрежете ръкавите къси ръкави, а след това и дъното. Можете също така да разделите късия ръкав и дъното на всяка страна, да даде хубав течащ поглед на ръкава си. Дългите поли могат да бъдат отрязани над коляното и да бъдат заключени за хладните дрехи. Опитайте различни подгъви, за да направи всяка рокля уникален. Роклята под коляното, може да бъде изрязана от едната страна по-къса от другите. Започвайки точно над подгъва от едната страна и нарязани под ъгъл, за да достигнете много по-високо от противоположната страна на петното. Този тип е особено чудесен за прилепнала пола. Писане на пола, за да изглежда дрипава точки, изрязани в подгъва. Започва страничните шевове и се нарязва, след това надолу, след това отново нагоре, след това надолу по целия път. Поразително е, че е полата.
image

За да охладите гърба на роклята, изрежете от него голям кръг или овална форма. Ако рокля цип в гърба, проектът няма да работи. За рокли, които нямат ципове отзад, използвайте шаблонната чаша от шкафа или всяка друга форма, която би направила добър шаблон. Очертайте го и изрежете форма от задната част на роклята. Ниса около фигурата, и ще имате хубава лятна рокля като никой друг.
Плетената рокля е веднага по-хладна, когато отрежете раменете и ръцете си навън. Въпреки че този дизайн няма да работи за облекло, ципове или бутони навсякъде по или задна част, той е идеално подходящ за пуловери. Поставете роклята на плоска и нарязани точно пред малко под един шев под мишниците, точно под противоположната. Подгъва. Изсипете четвърт инч ластик за задържане на роклята на място. Украсена с горния ръб с панделка, дантела, или оставете обикновен. След шиене можете да добавите понятието за корсаж, като бутони или малки Лука.
Вземете Пола Вал и го превърне в лятна рокля, като добавите еластичен тръба горната част на елече. Мярка за областта на подмишниците на талията, за да се определи дължината на горната тръба. Измерете около шнола и добавете инчове по ширината на върха. Nisa горния край на парче плат, и след това го закрепите към полата, подравняването на страните и центъра на предната / центъра назад. Набутайте риза на талията и полата. Носете широк колан или завържете шал около талията.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hazels
Категория: Лични дневници
Прочетен: 6018
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031